Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Fajon: Sjellja e papërgjegjshme e Jansha mund të çojë në një luftë të re në Ballkan - Koha News
Fajon: Sjellja e papërgjegjshme e Jansha mund të çojë në një luftë të re në Ballkan 3

Duke komentuar mbi ekzistencën e pretenduar “Non-paper” të Kryeministrit Slloven Janez Jansha, eurodeputetja Tanja Fajon tha se sjellja e papërgjegjshme në lidhje me të ashtuquajturën Përfundimi i planit të BeH për shpërbërjen paqësore mund të çojë në një luftë të re në Ballkan.

Fajon: Sjellja e papërgjegjshme e Jansha mund të çojë në një luftë të re në Ballkan 4

“Këto ditë unë jam përmbytur me thirrje dhe mesazhe të shumta shqetësuese nga BeH, duke paralajmëruar se Kryeministri Jansha po përpiqet të përfundojë planin Millosheviç-Tugjman për të formuar një Serbi dhe Kroaci të madhe me një propozim për shpërbërjen paqësore të BeH. Një sjellje e tillë e papërgjegjshme mund të çojë në një luftë të re në Ballkan,” shkroi Fajon në Twitter.

Ajo i kërkoi Jansha të shpjegonte se çfarë është në dokumentin që Sllovenia duhet t’i paraqesë Presidentit të Këshillit Evropian.

“Nëse raportet e medias nga BeH dhe deklaratat e diplomatëve në rajon janë të sakta, kjo mund të jetë shumë e dëmshme për Slloveninë,” shkroi Fajon.

By vull