Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

‘Faleminderit’ thotë Arbnori

1 min read

Arbnor Dulla ka ardhur me projektin e ri muzikor.

Fjala ëshë për këngën ‘Faleminderit’, që u punu a nga BigDeal Records, sa i përket muzikës.

Po ashtu, kjo këngë ka dhe një teskt mjaft të bukur, të shkruar Endrit Hamdiu.

‘Faleminderit’ u finalizua me klip nga RGB Entertamient.

Me këtë projekt muzikor, Arbnori nxori në pah edhe njëherë talentin e tij në muzikë.

VIDEO