Ferrari prezantoi BR20

1 min read

Ferrari tregoi sot krijimin më të fundit të departamentit të tij për projekte speciale “të njëhershme” për të porositur , dhe ashtu si të gjithë paraardhësit e tij, BR20 i ri bazohet në modelin aktual, i cili më pas trupi është “i përshtatur” me një model historik nga Maranello. .

BR20 bazohet në një lloj modeli ” shooting brake ” GTC4 Lusso me një konfigurim 2 + 2 vendesh dhe një motor V12 nën kapakun e përparmë. Por pjesa e pasme “kuti” është zëvendësuar nga linja të hijshme të lëngshme nga të dy modelet historike, të mëdha GT si 410 Superamerica dhe 500 Superfast nga fundi i viteve 1950 dhe fillimi i viteve 1960, shkruan Autoklub .

Ndryshe, për shembull, nga modeli SP12 EC , gjithashtu një krijim i vetëm i bërë për Eric Clapton , i cili bazohej në prodhimin Ferrari 458, i cili u ridizajnua me stil për të ngjallur kujtime të modelit klasik kult 512 BB (Berlinetta Boxer) që muzikant dikur në pronësi. Efektet retro me këtë BR20 janë shumë më delikate.