Aleanca për Shqiptarët zgjedh dy sekretarët

vull
Sot (03.06.2022) Kryesia e Aleancës për Shqiptarët mbajti mbledhjen e dytë pas Kongresit, në të cilën profesoresha Vjollcë Berisha u zgjodh Sekretare e përgjithshme, ndërsa profesor Elmi Aziri, Sekretar Organizativ i Aleancës për Shqiptarët.
Në këtë mbledhje u miratua edhe Rregullorja e punës së Kryesisë së Partisë.
Para anëtarëve të Kryesisë u njoftua se gjatë afatit të konkursit të të shpallur për kryetar dege, nga data 16.05.2022 deri me datë 23.05.2022, kanë aplikuar 45 kandidatura në gjithsej 28 dege.
Ditëve në vazhdim komisioni për përzgjedhjen e kandidaturave do t’i shqyrtojë të gjitha aplikimet dhe do të intervistohen kandidatët.

Next Post

Ahmeti: Gratë do kenë mbështetjen time dhe të BDI-së në kontinuitet

Forumi i Gruas së BDI-së sot në kuadër të aktiviteteve me rastin e shënimit të 20 vjetorit të partisë kanë organizuar Panel diskutimi me temë: “Integrimi gjinor në 20 vitët e fundit”. Të pranishmëve ju është drejtuar Arbëresha Vlashi – kryetare e Këshillit komunal në Strugë nga BDI, Mukades Hajdari – […]

Subscribe US Now