Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Azem Sadiku i bashkohet Aleancës për Shqiptarët

1 min read

Kryetari i Komunës së Studeniçanit, Azem Sadiku është zyrtarisht figura e radhës politike që i bashkohet Aleancës për Shqiptarët.Lajmi është bërë i ditur edhe nga Komandant Qufa, i cili ka theksuar se pavarësisht presioneve, Sadiku ka dëgjuar zërin e votuesve të tij duke zgjedhur ASH.”Të nderuar banor të Studeniçanit,të nderuar aktivist të Aleancës për Shqiptarët,me gjitha presionet e mëdha që i bënë dhe tentuan ti bëjn më në fund fitoj vullneti i Zotit e I popullit,Urime me shumë fat e shëndet qofshim në shërbim të vëndit e popullit gjithmon…….Me respekt gjithmon I juaji Zulfi Adili Qufa”, shkruan Komandant Quka në Facebook.