Blerim Bexheti: Jo vetëm Shkupi, po as Qeveria nuk bëhet pa shqiptarët

vull

Kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti në ClickPlus në TV21 tha se pa shqiptarët nuk bëhet as Qeveria, duke shtuar se kjo është një e arritur e madhe në politikë. “As Qeveria nuk bëhet pa shqiptarët dhe kjo është një ndër të arriturat më të mëdhajat tonat në politikë. Dhe kjo është një ndryshim i kontekstit që ka ndodh pas vitit 2001 dhe kjo është ajo e mira e përbashkët. Pastaj vazhdojmë me garën e brendshme. Sigurisht që Shkupi është i rëndësishëm si çdo komunë tjetër në bazë të ligjit për vetë-qeverisle lokale, por më tepër është i rëndësishëm në aspektin zhvillimor”, tha Blerim Bexheti – kryetar i Komunës së Sarajit.

Next Post

Ibrahimi: Alternativa nuk do të përkrah Bilall Kasamin në Tetovë dhe Blerim Sejdiun në Zhelinë (VIDEO)

Sekretari i Alternativës, Zeqirja Ibrahimi, ekskluzivisht në ClickPlus bëri të ditur se Alternativa nuk e përkrah asnjë kandidat të pushtetit, transmeton TV21.  Ndër të tjera, Ibrahimi tha se votuesit janë të lirë, mund të votojnë cilin të duan.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: