Burime të KohaNews: Ora policore nga dita e mërkurë fillon nga ora 24:00

vull

Siç bëjnë të ditur burime të KohaNews, Shtabi kryesor koordinativ i krizës, e ka pranuar propozimin e Komisionit për sëmundje infektive që me fillim nga data 12 maj të këtij viti ndalesa dhe regjimi i posacëm për lëvizje të popullësië dhe veturave nga transporti publik të filloj nga ora 24:00 deri në ora 05:00.

Në bazë të kësaj është e lejuar që puna e objekteve të hotelerisë për punë me vizitor/mysafirë në pjesën e hapur të obejkteve të hotelerisë (vetëm në teracat verore, kopshtet dhe jo në pjesët e mbyllura) të jetë deri në ora 23:30.KohaNews

 

 

Next Post

Zyrtare: KSI: Ora policore të nis nga ora 24, të hapen qendrat e fitnesit ndërsa kafenetë të punojnë deri në ora 23:30KSI: Ora policore të nis nga ora 24, të hapen qendrat e fitnesit ndërsa kafenetë të punojnë deri në ora 23:30

Komisioni i Sëmundjeve Infektive me kërkesë të Shtabit Kryesorë për Menaxhim me Kriza rekomandon lehtësimin e masave restriktive si pasojë e Covid-19, shkruan Alsat. Komisioni rekomandon që ora policore të nis nga ora 24:00 deri në ora 05:00, gastronomia të punojë deri në ora 23:30, ndërsa të hiqet ndalesa për […]

Subscribe US Now