Debat nga Lëvizja Ilirida: Republika e Iliridës – zgjidhje fundamentale e funksionimit të barazisë në RMV

vull

Në kumtesën e lëshuar nga Lëvizja Ilirida bëhet  e ditur se me 29 maj do të mbahet debat me temë:  “Republika e Iliridës – zgjidhje fundamentale e funksionimit të barazisë në RMV”, që do të organizohet me qëllim të promovimit të idesë për bashkëveprim mbi kauzën e Federalizmit.

Më tutje në kumtesë bëhet e ditur se  çdo intelektual shqiptar është i mirëseardhur për të kontribuar në debatin që do të mbahet në  sallën e Komunës së Tetovës, nga ora 12:00!

 

Next Post

Intervista/Flet drejtori i ANZHB, Jusufi: Fermeri i kënaqur gjithnjë adresohet tek ne, ky është pikësynimi jonë

Duke pasur parasysh situatën me pandeminë e virusit Covid-19, ne menjëherë u adaptuam dhe morëm hapa për mbrojtjen maksimale të shëndetit si të punonjësve tanë ashtu edhe të klientëve tanë. Ne kemi zvogëluar kontaktin fizik në ambiente të mbyllura, pra në zyra, në minimumin më të nevojshëm. Kjo do të […]

Subscribe US Now