Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Djali i komandantit, Agim Ramadani-Katana dhe Lulzim Jashari djali i kryeheroit Adem Jasharit bënë homazhe në varrezat e dëshmorëve në qytetin e Tetovës

1 min read

Postimi i plotë nga Komuna e Tetovës

 

Pas Akademisë Solemne me rastin e shpalljes së Bacit Rifat Jashari si QYTETAR NDERI, bashkërisht me Lulzim Jasharin- birin e kryekomandantit legjendar Adem Jashari, djalin e komandantit Agim Ramadani- Katana, Jeton Ramadani, veteranë e invalid të luftës së UÇK-së, bëmë homazhe tek varrezat e dëshmorëve të qytetit tonë. Ata janë të gjallë, në shpirtrat dhe mendjet tona!

Lavdi e përjetshme!