Dr. Fadil Cana: Më parë ti shkarkoj udhëheqësit në spitalin e Tetovës dhe më pas Filipçe të jep dorëheqje morale

vull

Dr. Fadil Cana, specialist infektolog në Klinikën për Sëmundje Infektive në emisionin 24 analiza, lidhur me tragjedinë e djeshme në Tetovë, tha se si mjek beson se për këtë tragjedi  duhet të mbartet përgjegjësi.

– Unë besoj se nëse dikush, jo vetëm Ministri, të ishte në atë pozitë dhe në çdo vend, përgjegjësia morale duhet të mbartet dhe rruga të hapet për organet e hetimit. Është morale obligimi që të jepet dorëheqje, dhe para kësaj, para së gjithash, duhet të jetë në kompetencën e tij, të gjithë ata përgjegjës për menaxhimin e spitalit të Tetovës duhet të shkarkohen, tha Cana.

 

Next Post

Ka dy civilë të vdekur dhe 12 pacientë, konfirmoi Nuredini

Dr. Gzim Nuredini, koordinator i Qendrës Covid në Tetovë, në emisionin “24 Analiza” thotë se të lënduarit në zjarr janë në gjendje stabile, ata janë pacientë pozitivë me Covid dhe nuk kanë lëndime serioze, ata  janë vendosur në repartin e brendshëm Lidhur me arsyen pse u lejua vizitat në një […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: