Drejtori i “Elem Turs” bënë të ditur : Te gjashtëulësja është bërë instalim i mbajtëses për biçikleta

vull

Drejtor i ri i përgjithshëm i “ELEM TURS” SHPKNJP Shkup, Adem Avziu a bërë të ditur se me marrjen e vendimit për aktivizim të gjashtëulëses (Leitner) gjatë sezonit veror, e cila që nga data 17.07.2021 do të jetë në funksion ÇDO fundjavë,  është bërë edhe instalimi I mbajtëses  për  bicikleta.

“Në veprim i tillë është bërë  që vizitorët e Malit Sharr, si dhe ato të qendrës turistike Kodra e Diellit të mund t’a shfrytëzojnë ketë vend ideal veror për hiking, biking si dhe për shëtitje panoramike. Përveç kësaj, kanë filluar edhe aktivitetet për mirëmbajtje dhe pastrim të hapësirave të gjelbërta të qendrës turistike, e poashtu edhe rregullimi dhe pastrimi i kanaleve ujore,” u shprehë Avziu.

Next Post

Në kuadër të Forumit të Prespës për Dialog, Teuta Arifi takon Edi Ramën

Është gjithmonë kënaqësi kur takoj mikun tim Edi. Në kuadër të konferencës ndërkombëtare “Prespa Dialogue Forum 2021” kisha mundësinë ta uroj për fitoren në zgjedhjet parlamentare, si dhe për lidershipin, përkushtimin dhe punën e dëshmuar, për ta shtyer Shqipërinë në rrugën drejt zhvillimit dhe integrimit euro-atlantik! #prespadialogueforum

Subscribe US Now