Filipçe: Me dy vaksina në Kafene

vull

Sipas Ministrit të Shëndetësisë Venko Filipce,  masat kundër covid-19 janëqë të shtrëngohen masat   kështu që ekspertët imunizimit janë duke u përgatitur për të shfuqizuar hyrjen e lejuar në restorante dhe ngjarje për njerëzit që kanë marrë vetëm një dozë. Hyrja do të lejohet vetëm për personat plotësisht të vaksinuar.

Në konferencën e sotme  për shtyp,  Filipçe njoftoi se kjo masë do të fillojë  zbatohet pasi t’u  lihet një periudhë e mjaftueshme qytetarëve për të përfunduar vaksinimin.

Sipas tij, qëllimi i kësaj  është që  një numër më i madh i qytetarëve    vaksinohen dhe të mos mbeten vetëm një dozë e cila u mundësoj hyrjen në restorante, kafene dhe ngjarje.

Next Post

Makthi i talebanëve, luftëtarët e Luginës së Panjshirit stërviten maleve të Afganistanit – zotohen se…

Forcat e grupeve rezistente në Afganistan janë zotuar të vazhdojnë luftën e tyre kundër talebanëve, pasi janë duke vazhduar stërvitjet e tyre në luginën Panjshir, një pikë strategjike që gjendet në veri të Kabulit. Qindra luftëtarë që për asnjë moment nuk iu nënshtruan talebanëve që morën nën kontroll Kabulin, janë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: