Frymzim Dauti kandidat i PDSH-së për kreun e komunës së Gostivarit

vull
Frymzim Dauti kandidat i PDSH-së për kreun e Komunës së Gostivarit
Sonte, më 11 korrik, dega e Partisë Demokratike Shqiptare në Gostivar mbajti Kuvend zgjedhor të Degës ku u zyrtarizua kandidatura e z.Frymzim Dautit për kreun e Komunës së Gostivarit.
Në kuvend ishte prezent edhe kryetari i partisë z. Menduh Thaçi dhe ju drejtua kuvendit me një fjalim rasti.
Next Post

Pse nuk jam marksist?

Nga Branko Merxhani* Pa një përpjekje të tillë nuk ka Shqipëri! Ndryshe le të përgatitim që tani trastat t’ona. Toka e Evropës u ngushtua shumë. Për parasitët vetëm një fat është shkruar: Pas prishjes primitive historike vjen katastrofa moderne historike. Dhe atëhere plaçkat në krah dhe mbeç t’u mirë o Vatan! […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: