Gazetari Zoran Bozhinovski paralajmëron: Në detaje do të paraqes kush janë vrasësit e vërtet në rastin “Monstra”

vull

Postim i plotë:

NJOFTIM DHE THIRRJE PUBLIKE:

Ekipi i “BUREVESNIK.NET”  do të botoj të gjithë historinë për rastin “MONSTRA”, dhe më pas një Libër me identitetet e vrasësve, me shumën e saktë të parave në fjalë, KUSH ka shtënë me armë, kush me ëndë ka pasur një “marrëdhënie” ADN-ja e cilit u gjet …

POR GJITHÇKA NË DETAJE !!!

Next Post

Rektori i UT-së, Prof. Dr. Vullnet Ameti, përshëndet vendimin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për shpalljen e një pjese të Malit Sharr si Park Nacional

Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, e ka përshëndetur miratimin e ligjit nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut për shpalljen e një pjese të Malit Sharr si Park Nacional. Rektori i Universitetit të Tetovës, Prof. Dr. Vullnet Ameti, vlerëson se shpallja e Malit Sharr si […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: