Hello world!

admin

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Leave a Reply

Next Post

Osmani në Rumani në takim me Ministrin për Çështje Evropiane, Xhorxhe Çiamba: Perspektiva evropiane është oksigjen për sukseset si Marrëveshja e Prespës

Zëvendëskryetari i Qeverisë për Çështje Evropiane, Bujar Osmani i cili për vizitë pune qëndron në Republikën e Rumanisë mbajti takim me Ministrin e deleguar për Çështje Evropiane të Rumanisë, Xhorxhe Çimba, ku u hapën temat për sfidat dhe perspektivat e kryesimit të Rumanisë me Bashkimin Evropian. “Mirënjohje të sinqerta për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: