Idrizi: Ky kryeministër, që flet si i marrë nga Vlora, të shkojë veç 2 km më larg dhe të vendosë një tufë me lule në Varrezat e Kllogjerit ku dergjen 2900 shqiptarë të Çamërisë

Arvanit Cameria

 

Mospasja e Çështjes Çame në program, nuk është një akt i lehtë për PDIU-në;

heqja e emrit Çamëri nga librat e historisë, nuk është akt i lehtë që mund ta kalojmë;

moskundërshtimi i kryeministrit për zgjerimin 12 milje të Greqisë në Jon, nuk është akt që mund ta kalojmë;

bërja e varrezave të ushtarëve grekë, që erdhën si pushtues, dhe moskujtimi për varrezat e shqiptarëve të Çamërisë nuk është një akt i lehtë që ne mund ta kalojmë.

Ky kryeministër, që flet si i marrë nga Vlora, të shkojë veç 2 km më larg dhe të vendosë një tufë me lule në Varrezat e Kllogjerit ku dergjen 2900 shqiptarë të Çamërisë. Asnjëherë nuk e ka bërë një akt të tillë.

Next Post

Velinovska: SHQIPTARËT janë ÇERGARË. Arsye shtesë për DIASPORËN që të REGJISTROHET. (VIDEO)

Analistja politike Mirka Velinovska që njihet në opinionin vendas me qëndrimet e saja shoviniste, thotë se populli shqiptar është popull i ardhur në këto treva dhe që nuk i takon këtij nën qielli, informon BLIC.MK Sipas saj shqiptarët siç i quan ajo në mënyrë nënçmuese “шиптари” nuk kanë vend në Republikën […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: