Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Ja ku ishte ditën e parë pas fitores Bilall Kasami

1 min read

Bilall Kasami dje i fitopi zgjedhjet lokale dhe gjatë 4 viteve të ardhshme do të udhëheq me Komunën e Tetovës.
Shumë lexues mund të jenë kureshtar se çfar ka bërë Bilall Kasami në ditën e parë pas fitores, informon portali “tetova1”.

Këtë e ka bërë të ditur tetovari Idris Vila i cili ka shkruar:
Nga dita e parë Dhëndri ose Kryetari I ri I Tetovës ka ardhe per vizitë te nëna ime që është me dializë 12 vite, ka ardh shenjë respekti dhe faleminderimi.

Paramendoni as një kafe nuk e pranoj pasi qe ishte agjërueshëm ai me vite të tëra agjeron te Hënave dhe te Ejteve verë dimër. Ska dëm nga kto njerëz vetem dobi Inshallah.
Urime dhe I urojme suksese ne pune, dhe Allahu I ndihmoftë inshalla./tetova1