Kandidat i Lëvizjes Besa për Komunën e Vrapçishtit, Senad Ameti

vull

Në prani të kryetarit të Lëvizjes Besa, Bilall Kasami dhe sekretarit organizativ Adnan Azizi, sonte u mbajt kuvendi themelues i degës së Lëvizjes BESA për komunën e Vrapçishtit.

Në mënyrë unanime nga ana e kuvendarëve, kandidat për kryetar komune, u votua magjistri i shkencave juridike Senad Ameti.

Poashtu me shumicë votash nga kuvendarët, për kryetar dege të Lëvizjes Besa në Vrapçisht, u zgjodh Aziz Idrizi.

Next Post

Kuvendi i deges së PDSH-së Gostivar miratoi listën e kandidatëve për këshillin komunal

Kuvendi i deges së PDSH-së Gostivar miratoi listën e kandidatëve për këshillin komunal Dega e PDSH-së në Gostivar mbajti kuvendin e degës ku u miratua lista e kandidatëve për këshillin komunal që do të garojë në zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Bartës i listës do të jetë z. Fejzi Xhelili. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: