Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Kasami: Me fillimin e punimeve të ujësjellësit në Lagjen Dardania realizoj një premtim parazgjedhorë

1 min read

Kumtesë nga Komuna e Tetovës, Kryetari i saj, Bilall Kasami:

PREMTIM i dhënë, i REALIZUAR ✅
Të dashur qytetarë,
Ashtu siç u zotova, sot kanë filluar punimet për rikonstruimin e ujësjellësit në lagjen Dardania, problematik e kahmotëshme e kësaj lagje.
Jemi zotuar se do të jemi krah për krah me qytetarët dhe për qytetin tonë. Bashkërisht do ta ndërtojmë dhe zhvillojmë atë.