Kasami viziton tre zjarrëfiksit e lënduar në spitalin e Tetovës

vull

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami ka qëndruar në spitalin e qytetit ku nga afër është njoftuar për gjendjen e tre zjarrëfikësve të cilët u shtrin në spital pas intervenimit tek ish objekti i Makedonija Tabak.

Kumtesa e plotë:

Pas një pune të suksesshme nuk duhet të harrohen ata të cilët morën lëndime gjatë kryerjes së operacionit. Sot, isha për vizité në spital për t’i vizituar 3 zjarrëfikësit të cilët u lënduan gjatë shuarrjes së zjarrit!
Admirit, Taxhedinit, Enisit dhe kolegëve të tyre të cilët spatëm mundësi t’i vizitojmë, ju u uroj shërim të shpejtë dhe të kthehen në punë shëndoshë e mirë, sepse qyteti dhe tetovarët kanë nevojë për ta!

Next Post

Kasami zotohet se do të rregulloj përoin e Reçicës së Vogël (FOTO)

Kumtesë nga Komuna e Tetovës, Bilall Kasamit: Në Reçicë të Vogël bashkë me qytetarët diskutuam për problemin e ujit të përoit që depërton në disa rrugë të kësaj lagje, rrugë këto mjaft e frekuentuar nga banorët, por gjatë të reshurave të shiut uji depërton edhe në oborret e tyre krejt […]

Subscribe US Now