Kryetari i Lëvizjes Besa, Kasami kafen e mëngjesit e pi në qendër të Tetovës së bashku me aktivistët (FOTO)

vull

Fushata për zgjedhjet locale në qytetin e Tetovës, sa arrin bëhet ma kreative në krahasim me zgjedhjet e mëparshme kur dhuna dhe ofendimet ishin në rendë të parë, trasmenton, KohaNews.

Sot në qendër të Tetovës, me një shtandë të improvizuar, kryetari i Besës, Bilall Kasami, ka pirë kafen e mëngjesit, me anëtarët dhe simpatizantët e partisë së tij, me çka kalimtarëve të rastit i ka qeras me nga një kafe dhe me programin partiak.

Next Post

Sejdiu i Besës shfaq aktivitet dhe thumbon kundërshtarët: Nuk kemi kohë për tu humbur, punojmë gjithandej

Gjatë ditës së sotme kryetari aktual i komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu, njëherit dhe kandidat i sërishëm nga Lëvizja Besa, në rrjetin social facebook, ka shpërndarë aktivitet e tija që ka ndërmarrë si komunë për asfaltimin e tërësishëm të vendbanimeve të ndryshme në fshatrat që gravitojnë në Komunën e Zhelinës.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: