Lëvizja Besa ka zyrtarizuar kandidaturën e profesor Fadil Zendelit për kryetar të Komunës së Gostivarit.

vull

Në prezencë të strukturës më të lartë të Lëvizjes BESA, kryetarit Bilall Kasami, sekretarit Arjanit Hoxha, nënkryetarëve të partisë, Fadil Zendeli dhe Abdush Demiri, sonte u mbajt Kuvendi themelues i degës së Gostivarit.

Kuvendarët zgjodhën kryetarin e ri të degës, Arben Ademin dhe kryesinë e degës. Poashtu kuvendi i kësaj dege me unanimitet të plotë vendosi që kandidat për kryetar të komunës të zgjidhet deputeti i zonës, profesori Fadil Zendeli.

 

Next Post

Kuvendi i deges së PDSH-së në Kumanovë miratoi listën e kandidatëve për këshillin komunal

Dega e PDSH-së Kumanovë mbajti kuvendin e degës ku u miratua lista e kandidatëve për këshillin komunal që do të garojë në zgjedhjet lokale të 17 tetorit. Bartës i listës do të jetë z.Halil Kurtishi.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: