Mahir Ziberi merr mbështetje të madhe në Kapazhdoll

vull

Kandidati për kryetar të komunës së Tearcës nga koalicioni ASH-AAA, z.Mahir Ziberi pati takim me banorët e Kapazhdollit ku hasi në mbështetje shumë të madhe prej tyre. Në takim ishte pjesëmarrëse edhe deputetja znj.Ilire Dauti.
Mahir Ziberi shpalosi programin dhe projektet që ka për Kapazhdollin dhe komunën e Zhelinës

📍Kapazhdoll
Qytetarët e Kapazhdollit janë shumë bujarë dhe mikpritës. Aq mikpritës sa që edhe hapësira e brendshme ku u tubuam nuk ishte e mjaftueshme për pjesmarjen e të gjithë qytetarëve. Folëm për problematikat e hallet e tyre që deri tani nuk është marrë asnjë iniciativë për ti zgjidhur ato. Ne u treguam se premtimet dhe zotimet tona janë të PASTRA dhe se problemet e tyre do zgjidhen me domosdoshmëri pas fitores së 17 tetorit.
Fitoren e Pastër do ta korrim nga Kapazhdolli 💜.
Next Post

Kryetari i komunës së Gostivarit, z.Arben Taravari, u takua me banorët e Banjicës së Epërme dhe të Poshtme

Kryetari i komunës së Gostivarit, z.Arben Taravari, u takua me banorët e Banjicës së Epërme dhe të Poshtme ku banorët e këtyre vendeve e pritën me mbështetje të madhe. Arben Taravari para tyre prezantoi planet dhe projektet që ka për këto vende në rast se e fiton edhe mandatin e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: