Me person me dinjitet i gjithë fshati rreshtohet pas farmacistit Alajdin Aliu i cili u zgjodh kryetar i nëndegës së Lëvizjes Besa në Kapaçindoll (FOTO)

vull

Kryetari aktual i Komës së Zhelinës, Blerim Sejdiu që përfaqëson Lëvizjen Besa gjatë zgjedhjes së kryesisë së re në fshatin Kapaçindoll, të kësaj partie në rrjetin social ka shkruar:

“Nuk është tubim në fushatë zgjedhore, por rithemelim i Nëndegës së Lëvizjes Besa në Kapazhdollin besnik. Në ambient aklamacioni dhe njëzëri, Kryetar i Nëndegës u rizgjodh farmacisti Alajdin Aliu, i cili më së miri do të përfaqësojë besatarët. I dëshirojmë shumë shëndet e suksese në fitoret e reja, që na presin së shpejti. Kapazhdolli fuqishëm rreshtohet me Besë!

Next Post

Universiteti i Tetovës vijon bashkëpunimin me Observatorin e Magna Charta-s

Më datë 16 dhe 17 qershor 2021, Asociacioni i Nënshkruesve të Deklaratës së Bolonjës, Magna Charta Universitatum, organizoi përvjetorin e radhës. Universiteti i Tetovës është nënshkrues dhe anëtar aktiv në këtë institucion të rëndësishëm të arsimit të lartë. Përvjetori i sivjetmë, edhe pse jo me prani fizike, shënoi një hap […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: