Mitrovski: Një çati e spitalit të Tetovës ra në 2010 dhe një studente nga Kosova vdiq – Gjykata i liroi të gjithë nga akuzat

vull

Avokati Janaki Mitrovski sot kujtoi një rast të vitit 2010 kur një student nga Kosova vdiq për shkak të rënies së çatisë në spitalin e Tetovës, për të cilin të gjithë të akuzuarit u liruan nga gjykata e Tetovës.

– Në Nëntor 2010, kulmi i sapo ndryshuar i spitalit të Tetovës ra me një erë pak më të fortë për shkak ndërtimit jo kualitativ dhe një student nga Kosova vdiq. PTHP në Tetovë ngriti padi dhe pas gjashtë vitesh gjykata e Tetovës i liroi nga akuza të gjithë të akuzuarit dhe personin juridik i cili e ka ndërtuar çatinë. Ja pra sa do të ketë përgjegjësi dhe për ngjarjet e errëta mbrëmë, shkroi Mitrovski në facebook.

 

 

Next Post

ALEANCA PËR SHQIPTARËT: Qeveria LSDM-BDI shkon deri aty sa kërkojnë hetime, ndërkohë pengojnë hetimet

Ata që gati dy vite nuk gjetën as një ditë të vetme për tu dalë në ndihmë tetovarëve në luftën kundër pandenisë, pas tragjedisë së mbrëmshme, pa fije turpi defiluan në vendin ku u dogjën shumë shpirtëra e u shuan shumë jetë. Dyftyrësia e ministrave dhe funksionarëve të Qeverisë LSDM-BDI […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: