Në qytetin e Strugës, Lëvizja Besa kandidon për këtë komunë me Abdullah Qazimin

vull

Në prezencë të strukturës më të lartë të Lëvizjes BESA, kryetarit Bilall Kasami dhe sekretarit të partisë, Arjanit Hoxha si dhe anëtares së Kryesisë Qendrore Melinda Rashidi, sonte u mbajt Kuvendi themelues i degës së Strugës. Kuvendarët zgjodhën kryetarin e ri të degës Nusret Zibën si dhe kryesinë e degës.

Poashtu kuvendi i kësaj dege me unanimitet vendosi që kandidat për kryetar të komunës të zgjidhet Abdullah Qazimi.

 

Next Post

Viti shkollor në Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Strugë sot fillonë online

Qeveria e Maqedonisë së Veriut në seancën e sontme vendosi që për shkak të gjendjes me virusin korona viti shkollor të fillojë online në Tetovë, Gostivar, Kërçovë dhe Strugë. Siç informojnë nga Qeveria në Tetovë dhe Gostivar mësimi online do të zhvillohet për 14 ditë, ndërsa në Kërçovë dhe Strugë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: