Nuk respektuan vendimet e Qeverisë, ministri Bekteshi tregon sa subjekte janë dënuar

vull

Nuk respektuan vendimet e Qeverisë, ministri Bekteshi tregon sa subjekte janë dënuar

Bekteshi mes tjerash ka shkruar:

Sapo kemi marrë raport nga ISHT, 7 subjekte juridike (vetëm në Shkup) sot janë dënuar me 7000 euro gjobë për mosrespektim të vendimeve të Qeverisë.

Ligji për Mbrojtjen e konsumatorëve parasheh edhe mbylljen e aktivitetit për praktika të pandershme në tregti që janë në dëm të qytetarëve/konsumatorëve.

Next Post

Nga mesnata do të ketë ulje të çmimeve të benzinës dhe të naftës

Komisioni Rregullativ i Shërbimeve të Energjisë dhe Ujit (KER) sot mban seancë në të cilën duhet të llogariten normat e reja të ndryshuara të akcizës dhe TVSH-së dhe të merret vendim për uljen e çmimit të karburanteve. Çmimet e reja do të vlejnë nga mesnata. Pas mesnatës, çmimi i Eurosuper […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: