Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Sejdiu: Në komunën e Zhelinës u bë përurimi i zyrës së re të Njësisë Rajonale të MBPEU-së

1 min read

Sot, në ambientet e komunës së Zhelinës mirëprita Ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave z. Arjanit Hoxha së bashku me kryetarin e partisë prof. Bilall Kasami si dhe deputetin Kastriot Rexhepi, ku bashkërisht përuruam zyrën e rre të Njësisë Rajonale të MBPEU- së në komunën tonë.

“Ndjehem i privilegjuar sepse ishim komuna e parë që u përgjigjëm pozitivisht thirrjes së ministrit tonë duke siguruar kështu kushte më të mira, ofrim sa më cilësorë e më të afërt për bujqit tanë. Së bashku me ministrin do të vazhdojmë kujdesin tonë ndaj bujqve, duke u ofruar shërbime, subvencionime e kartë të gjelbër për ta,” u shprehë kryetari  i komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu.