“SHANI” ME VOTË!

vull

Hasim Memishi Sopi: 

Politikanët e marrin fuqinë nga populli me anë të votës, prandaj më mirë është të “shahemi” me votë!

Ditën e zgjedhjeve mos votoni ata që kanë kaluar nga “shiltet” në gucci!

Ditën e zgjedhjeve ju jeni fuqia, prandaj duhet t’i ndëshkoni me votë!

Ditën e zgjedhjeve Ne ua japim pushtetin e tenderit, korrupsionit, manipulimit, ofendimit, nënçmimit, përçmimit e “shitpordhjes”

Mos votoni ata që kanë blerë diplomat;

Mos votoni arrogantët injorant!

Mos votoni keqpërdoruesit!

Mos votoni amatorët, abuzuesit!

Mos votoni ata që janë bërë milioner vetëm duke bërë selfi!

Shani ditën e zgjedhjeve, sepse atë ditë shajnë të mençurit!

Mos e shitni votën për një thes miell, për një punë në administratë, për një premtim bosh, për premtimet për BE me dekada të tëra!

“Shani” me votë ditën e zgjedhjeve, nëse nuk e bëni atë ditë, mos u “shani” asnjëherë!

P.s: unë çekaç di t’ju thom, prap Ju e dini ma majr!

Next Post

Disa nga viktimat e zjarrit në Tetovë do të varrosen sot

Sot në orën 14:00 pritet varrimi i disa prej të vdekurve që humbën jetën nga zjarri në spitalin modular në Tetovë, ka mësuar Alsat . Zjarri që shpërtheu në spitalin modular në Tetovë vrau 14 persona dhe plagosi 12. Dymbëdhjetë pacientët që i mbijetuan zjarrit në spitalin modular të Tetovës janë në gjendje të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: