Shopova: Spitalet modulare të ndërtuara pa respektuar standardet !!! Si i lejoi Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor që ato të viheshin në përdorim!?

vull

Spitalet modulare të ndërtuara pa respektuar standardet !!! Si i lejoi Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor që ato të viheshin në përdorim! ??? pyeti Dr. Zaklina Shopova, infektologe, punonjëse e ISHP “Klinika për Sëmundjet Infektive dhe Gjendjet Fibrile” – Shkup

Në postimin e saj në Facebook, ajo pyet se ku janë trajnimet e detyrueshme për evakuim të shpejtë të pacientëve dhe punonjësve të kujdesit shëndetësor!?

Ngushëllime të gjitha familjeve që kanë një humbje të madhe sonte! – ka shkruar Shopova.

Next Post

Artan Grubi: Jemi të gjithë në Tetovë, pranë dhe me tetovarët

Statusi integral i Artan Grubit Jemi të gjithë në Tetovë, pranë dhe me tetovarët. Pamë tmerrin e shkaktuar nga zjarri në spitalin modular në këtë fatkeqësi të rëndë. Qeveria po mban mbledhje të shtabit të krizës sonte në Tetovë ndërsa nesër do të mbajm mbledhje urgjente në Shkup. Policia, prokuroria, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: