Skandaloze / Ish anëtari i ri i ekipit kombëtar të BeH vlerësoi xhelatin Mlladiç

vull

Ish-anëtari i ri i ekipit kombëtar të Bosnjës dhe Hercegovinës, Nenad Kiso , mbështeti dhe vlerësoi publikisht  dënuarin për krime lufte, Ratko Mladic , përmes rrjeteve sociale .

Kiso, i cili luajti deri në 12 ndeshje në fanellën e ekipit kombëtar të BeH, vlerësoi Mlladiç përmes Instagram pasi xhelat u dënua me burgim të përjetshëm në Hagë dje, shkruan  Sport Centar .

Së bashku me foton e këtij xhelati, Kiso shtoi një përshkrim : “Ne nuk i njohim vendimet e Hagës, ju jeni krenaria e republikës serbe”.

Next Post

Besimi: Euroobligacionet e gjelbërta do të shfrytëzohen për prokekte investimi ose për zhvillim të gjelbër

Ndryshe nga euroobligacionet aktuale, euroobligacionet e gjelbërta do të jenë euroobligacione që do të përdoren vetëm për projekte investimi ose zhvillim të gjelbër, në kuptim të të cilave do të jenë për shpenzime kapitale nga njëra anë, por nga ana tjetër risia e këtyre instrumenteve është se ata mund të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: