Takim informativ i kandidatit të ASH-AA, Idri Istrefi me strukturat e FRASH-it në Dollogozhdë

vull

KOMUNIKATË


Takim informativ i kandidatit për Kryetar të Komunës së Strugës, Idri Istrefi me disa nga aktivistët dhe strukturat e FRASH-it në Dollogozhdë.
Jemi në përpilim të ofertës sonë për 4 vitet e ardhshme, e cila do t’u përgjigjet halleve dhe problemeve të qytetarëve të Strugës, të cilët çdo ditë e më tepër, duan ndryshimin dhe rikthimin e pushtetit në duar të qytetarëve dhe jo të grupeve të vogla të interesit.
Me ndershmëri, transparencë dhe investime me plan, do ta bëjmë Strugën ashtu siç e duan struganët!
Next Post

Australiani nuk ka bërë seks për 12 vjet: "Kam harruar si bëhet"

JULIETTE HERRERA, e cila u shfaq në versionin australian të shfaqjes The Bachelor, thotë se ajo ka abstenuar nga seksi për 12 vjet. Gjatë një udhëtimi në Indi, ajo takoi një grua të krishterë e cila, thotë Juliette, e ndriçoi atë, shkruan The Sun. Juliette thotë se para atij udhëtimi ajo […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: