Tetovë: Nëntë të vdekur dhe 124 janë në oksigjen

vull

Nëntë persona të vdekur në Tetovë.Ky është bilansi për 24 orët e fundit nga virusi Covid 19 që e bën akoma më shqetësuese situatën informon Tetovasot.
Nga Spitali i Tetovës apeluan për kujdes maksimal për shkak të infektimeve të shumta nga kjo valë e re e katërt nga virusi vdekjeprurës.

Ata konfirmuan edhe të dhënat e fundit rreth situatës me pandeminë në këtë qytet .Gjithsej në oksigjen  janë 124 persona prej tyre ka edhe të vaksinuar me një dozë që janë gjithsejt  13.
Të vaksinuar me dy doza janë tre persona ndërsa janë pranuar 18 të tjerë  .Spitali i Tetovës është në gjendje gatishmërie dhe po merr gjithë masat e nevojshme në këtë përballje me virusin.Tetovasot

Next Post

Kandidati i VMRO-së për Gazi Babë i me aktakuzë dhe i dënuar me burg?

Një person me emrin Boban Zoran Stefkovski, i lindur më 04.06.1984 në Gazi Baba në Gjykatën Themelore Shkup ka lëndën K Nr.: 1355/02 nga 18.12.2002 dhe Gjykatën e Apelit 492/03 nga 20.03.2003. Në paraburgim nga 04.11 2002 deri 05.12.2002 dhe për herë të dytë 24.10.2003 deri 23.12.2003. A është i […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: