Teuta Arifi së bashku me ekipin e saj inspektoi punimet rreth projektit “Ndërtimi i vendit për piknik në lokalitetin Banja e Tetovës”

vull

Sipas kryetares aktuale të Komunës së Tetovës, Teuta Arii me këtë  projekt do të rregullohet edhe qasja në infrastrukturën rrugore, rregullimi i shtratit të lumit në gjatësi 422 metra, ndërtimi i baseneve të burimeve termo-minerale si dhe vendosja e pajisjeve urbane.

“Ky projekt është i mbështetur nga Agjencioni për përkrahje të bujqësisë dhe zhvillimit rural, dhe është në vlerë prej 23 milion denarë. Banja e Tetovës me këtë projekt do të marrë imazhin e një lokaliteti bashkëkohor dhe të rregulluar, që qytetarët e Tetovës do të mund ta shfrytëzojnë për sport dhe rekreim,” u shprehë Arifi.

 

Next Post

Tetova me pishinë të mbyllur për fëmijët e moshës shkollore

Kryetarja aktuale e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi njëherit edhe kandidate e sërishme për postin e kryetarit sot  së bashku me një pjesë të ministrave nga ekzekutivi qeveritar promovuam pishinën e mbyllur, për fëmijët e moshës shkollore. Kjo pishinë e mbyllur për fëmijë dhe të rinjë është paraparë për të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: