Teuta Arifi: Vajzat e klubit të futbollit të femrave “Shkëndija” – Tetovë janë margaritari i sportit në qytetin tonë!

vull
Vajzat e klubit të futbollit të femrave “Shkëndija” – Tetovë janë margaritari i sportit në qytetin tonë! ⚽️
Këto vajza përplot energji dhe elan garojnë në ligën e parë të futbollit të femrave ne vend dhe në vazhdimësi kanë dëshmuar rezultate dhe suksese fantastike. Shumë nga gocat janë edhe pjesë e përfaqësueses së futbollit të femrave të RMV!
Dua të përshëndes edhe punën e palodhshme të trajnerit Shpëtim Kuçi, i cili bashkë me stafin po bëjnë një punë të përkryer për të promovuar dhe avancuar këtë skuadër të jashtëzakonshme! 🙏
Deri më tani kemi përkrahur dhe mbështetur KFF “Shkëndija”, dhe këtë do të vazhdojmë ta bëjmë edhe në të ardhmen! 💚
Suksese goca! 🤗
+23
12
Next Post

Blerim Bexheti: Jo vetëm Shkupi, po as Qeveria nuk bëhet pa shqiptarët

Kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti në ClickPlus në TV21 tha se pa shqiptarët nuk bëhet as Qeveria, duke shtuar se kjo është një e arritur e madhe në politikë. “As Qeveria nuk bëhet pa shqiptarët dhe kjo është një ndër të arriturat më të mëdhajat tonat në politikë. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: