Vazhdon fushata intensive e kandidatit të PDSH për kryetar të komunës së Tetovës Prof.Dr.Sadi Bexheti dhe bartësit të listës së këshilltarëve z.Pajtim Thaci

vull
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second

Në bashkëbisedim me banorët e nënëdegës Qendër-Tetovë, qytetarët e këtij vendbanimi u ankuan se kryetarja aktuale e Tetovës znj.Teuta Arifi jo vetëm që nuk ka bërë asgjë në këto 8 vite por situate ka degraduar në kufi të alarmantes. Banorët theksuan se si është e mundshme që kryetarja aktuale e Tetovës kandidon prapë kur ajo jeton në Shkup dhe dëshiron të udhëheqe prapë me Tetovën. Prof.dr.Sadi Bexheti theksoi se unë si kryetar i ardhëshëm i komunës së Tetovës do të jem në shërbim të qytetarëve, konkretisht për këtë vendbanim me projektet që i kam do ta rregullojmë kaosin e parkingjeve, do të bëjmë sanimin e rrugëve, do të ndërtojmë kënde për fëmijë, çerdhe për fëmijë, shkollës fillore “Liria” i duhet një godinë e re me të gjitha parametrat dhe standardet europjane.

Gjithashtu kandidati për kryetar kumne prof.dr.Sadai Bexheti theksoi se ka angazhuar për këshilltarë ekspert të mirënjohu ndërkombëtar për zgjidhjen e shpejtë të problemve me të cilën ballafaqohen banorët e komunës së Tetovës.

Ju ftojë që të dilni në mënyrë sa më masovike në zgjedhje dhe duke më votuar mua Sadi Bexhetin për kryetar komune dhe listen e këshilltarëve të PDSH-së  pra numrin 11, me votën tuaj për ne ju do të na mundësoni që të i’a fillojmë menjëherë punës, theksoi në fund prof.dr.Sadi  Bexheti

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Next Post

Gasifikimi/ Teuta Arifi: Energji e lirë dhe ekologjike për të gjithë

Tetovë, 6 tetor – Gjatë katër viteve të ardhshme në komunën e Tetovës do të fillojë edhe gazifikimi. Brenda katër viteve të ardhshme, 50% e rrjetit të planifikuar të shpërndarjes do të ndërtohet në komunën e Tetovës, në përputhje me studi- min ekzistues të fizibilitetit, një studim i kryer në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: