Vërtetohet informacioni i KohaNews: Këshilltari nga rradhët e Aleancës për Shqiptarët në Komunën e Zhelinës kalon te Partia Demokratike Shqiptare

vull

Si pasojë e koalicionit të ASH me Alternativën dhe politikave të gabuara në dëm të shqiptarëve, Medin Nazifi vendosi të shpreh pakënaqësinë e tij fillimisht nëpërmjet Facebook-ut. Për ta bërë edhe zyrtar kalimin e tij në PDSH, sonte ai ishte i pranishëm në takimin e kryetarit z. Menduh Thaçit me banorët e fshatit Llërcë nga ku edhe ndoqi nga afër fjalën e tij.

Medini sigurisht që është një person i vlefshëm dhe në të njejtën kohë ka edhe shumë të tjerë si ai që nuk duan të jenë servil të së keqes.

Dera është e hapur gjithmonë dhe për të gjithë!

Next Post

Dinastia e Bardhylit, mbretëria e parë ilire

Shekulli i ri, i katërt, i gjen përsëri ilirët në konflikt me fqinjët e tyre maqedonë për çështjen e Lynkestisë. Në vitet e fundit të sundimit të mbretit maqedon, Arhelaut, në kapërcyell të shekullit, u zhvillua një luftë e re midis ilirëve dhe maqedonëve për këtë krahinë. Në këtë luftë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: