Zemri Rushiti nga Tenova rezulton i humbur nga data 23 qershor, familja kërkon ndihmë për ta gjetur

vull
Zemri Rushiti (53 vjeçar) nga fshati Tenovë i Komunës së Bërvenicës rezulton i humbur nga data 23.06.2021. Mbrëmjen e 23 qershorit ai është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më. Policia është vënë në kërkim që nga dita e parë por familja kërkon edhe ndihmën e qytetarëve.
Natën që ka dalur nga shtëpia ka qenë i veshur me maicë të bardhë, trenerkë ngjyrë hiri, xhinse të zbardhura dhe puma të zeza. Ka edhe kësule në kokë .
Ata që mund ta kenë parë dikund, luten ta kontaktojnë familjen në numrat e tel: 070-588-434 dhe 070-657-847.
Next Post

Zaev: Evropeizimi i shoqërisë dhe anëtarësimi në BE nuk kanë alternativë, pa marrë parasysh zhgënjimit

“Nuk bëhet fjalë thjesht vetëm për anëtarësimin në BE, për ne qëllim kyç është evropeizimi i vendit tonë. Treguam përkushtim të vërtetë në këtë proces edhe krahas faktit që prej vitit 2005 jemi vend kandidat dhe 16,5 vite presim që të ndodh hapi i ardhshëm. Është e qartë që deri […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: