Next Post

Në ndihmë për të ndalur zjarrin në Tetovë, kanë ardhur edhe zjarrfikësit nga Shkupi (FOTO)

Një zjarr i madh ka shpërthyer mëngjesin e sotëm në një depo për material ndërtimor dhe stiropor në Tetovë. Digjet objekti i ish-“Makedonija Tabak”, ku tani ndodhet një kompani private. Objekti ndodhet në dalje nga Tetova. Për momentin zjarri është duke u shuar nga zjarrfikësit nga Tetova, ndërsa në ndihmë kanë dalë […]

Subscribe US Now