Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Filloi krasitja e drunjve në rrugën Gostivar - Kërçovë - Koha News
Filloi krasitja e drunjve në rrugën Gostivar - Kërçovë 3

Pas shumë aktiviteteve në një hark të shkurtër kohorë NP Rrugët e Maqedonisë së Veriut kanë nisur një aksion tjetër shumë të rëndësishëm.

Drejtori i këtij institucioni Np Rrugët e Maqedonisë Bekim Memeti bëri të ditur se sot ka nisur krasitja e drunjve dhe pastrimi i rrugëve nga Gostovari deri në Kërçovë.

Nga NP Rrugët e Maqedonisë njoftojnë se do të pastrohen të gjithë rrugët.

Filloi krasitja e drunjve në rrugën Gostivar - Kërçovë 4