Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Fillon Kongresi i LSDM-së, Zaev thotë se trashëguan një shtet të shkatërruar nga Nikola Gruevski

1 min read

Kryetari i LSDM-së, Zoran Zaev në Kongresin e sotëm para anëtarëve të partisë së tij tha se partia është e suksesshme dhe sukseset e shtetit.

Zaev tha se nga qeveria e mëparshme e Nikolla Gruevskit ata trashëguan një shtet të shkatërruar, të izoluar dhe të varfëruar dhe ata dolën para qytetarëve me një ofertë të ndershme dhe një koncept për kthimin e parave tek qytetarët dhe që u njoh nga votuesit .

Ai u mburr se ata kishin rritur pagat, pensionet, ndihmën sociale, siguruan një rimbursim të TVSH-së, shfuqizuan tarifën e transmetimit dhe ndërtuan mbi 500 km rrugë.

Kongresi i sotëm është kongresi i 26-të zgjedhor i LSDM-së dhe i pari që do të mbahet në internet, për shkak të pandemisë.

Verified by MonsterInsights