Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Fillon takimi i grupit të ”zjarrit” me Ali Ahmetin

1 min read

Në Reçicë të Vogël në mesditë po mbahet takim i ri mes kryetari të BDI-së Ali Ahmeti dhe të ashtuquajturit “grupi i zjarrit”.

Në takim po merr pjesë Musa Xhaferi, Blerim Bexheti, Izet Mexhiti dhe disa anëtarë tjerë të BDI-së. Ky takim vijon pas, takimit që kishte Ahmeti veçmas me degën e Çairit dhe Sarajit me 29 shtator.