Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Fitorja jone po vjen

2 min read

Nga Alba HARUNI

Ne ishim dhe jemi aty ku e kerkon nderi yne moral dhe ku e kerkon vetë Çameria.

Cilitdo qe zgjodhi të “dali” nga ajo foto e madhe, ku kemi qene të gjithe bashke, ju them vetem diçka.

Ju nuk jeni armiqte tane.

Edhe pse deri në dt 25 prill do na ndaje perkatesia politike, pas kesaj date, hallet dhe gezime do i ndajme perseri bashke.

Ne nuk zgjedhim dhe ju shpallim juve si kundershtare politike pasi rreshtimi juaj nuk është fare politik por teresisht, teresisht në interesin tuaj të ngushte personal.Pra ju nuk jeni formacion politik,ju jeni thjesht ca plangprishes qe për hir të nje interesi apo dhe inati personal, zgjodhet të jeni krah humbesit vetem për kaprico. Me vjen keq tju them qe na zhgenjyet edhe nga plani juaj pragmatist. Nuk ka zgjuaresi pragmatisti askush qe rreshtohet në nje formacion politik qe është në limitet kohore të ikjes.Nuk di dhe nuk kuptoj pse po merrni koston politike të humbesit , kur do kish qene me mire edhe fitues edhe në shtepine tuaj.

E megjithate vendet tuaja qe late bosh në ate tablo , po mbushen cdo dite me njerez të rinj me fryme patriotike kombetare.

E perseri kam moralin tju ftoj dashamiresisht!

Keni ende kohe qe në daten 25 ta peshoni brenda jush se ku duhet ta hidhni voten.

25 prilli, vota juaj do shenoje dhe gjurmen qe do zgjedhni të lini ne kalvarin e perpjekieve historike te Çamerise.

Une ju drejtohem me zemer jo juve por zemres suaj, AMANETI TUAJ.

Une do zgjedh t’i jap peshe dhe vlere votes sime.

Verified by MonsterInsights