Koha News

Ke Çfarë Lexon!

Forumi i Gruas së Besës në Tetovë stërmbush shtëpinë e kulturës (FOTO)

1 min read

Mijëra gra, të cilat nuk i ka nxënë Pallati i Kulturës në Tetovë kanë qenë prezente sonte në Konventën Themeluese të Forumit të Gruas të Lëvizjes BESA- Dega Rajonale Tetovë, të cilat kanë zgjedhur kryetaren Kaltrina Beqirin.

Kjo tregon një rritje enorme dhe shtim të përkrahjes për Lëvizjen BESA, ngase vetëm Forumi i Gruas – Dega Tetovë po stërmbush salla të cilat partitë tjera nuk arrijnë të bëjnë tubime.

Verified by MonsterInsights