Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
Forumi i Gruas së Besës në Tetovë stërmbush shtëpinë e kulturës (FOTO) - Koha News
Forumi i Gruas së Besës në Tetovë stërmbush shtëpinë e kulturës (FOTO) 3

Mijëra gra, të cilat nuk i ka nxënë Pallati i Kulturës në Tetovë kanë qenë prezente sonte në Konventën Themeluese të Forumit të Gruas të Lëvizjes BESA- Dega Rajonale Tetovë, të cilat kanë zgjedhur kryetaren Kaltrina Beqirin.

Kjo tregon një rritje enorme dhe shtim të përkrahjes për Lëvizjen BESA, ngase vetëm Forumi i Gruas – Dega Tetovë po stërmbush salla të cilat partitë tjera nuk arrijnë të bëjnë tubime.

Forumi i Gruas së Besës në Tetovë stërmbush shtëpinë e kulturës (FOTO) 4

By vull