Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
(Foto) "Goldenpass Express" do t'i kthejë ëndrrat tuaja në realitet - Koha News
(Foto) "Goldenpass Express" do t'i kthejë ëndrrat tuaja në realitet 11

Sezoni i festave, i cili po afron, është një kohë emocionuese që shumë njerëz e shfrytëzojnë për të udhëtuar dhe për të pushuar…

Dhe ndërsa pushimet janë një gjë vërtet e mrekullueshme që na lejon të relaksohemi dhe madje të harrojmë të gjitha përgjegjësitë tona të punës për një kohë, udhëtimi që na çon në destinacionin tonë mund të jetë gjithashtu diçka që do ta kujtojmë me dashuri.

 

(Foto) "Goldenpass Express" do t'i kthejë ëndrrat tuaja në realitet 12

 

 

Nëse nuk dëshironi të vraponi nëpër aeroporte të mbushura me njerëz këtë sezon, me dëshirën për të shijuar qoftë edhe pak luksin e vërtetë, ju sugjerojmë të zgjidhni një udhëtim me tren!

Duke e bërë Zvicrën edhe më tërheqëse se sa është tashmë, Pininfarina ka projektuar një tren të mrekullueshëm, Goldenpass Express, që qarkullon në linjën MOB. Duke lidhur destinacionet kryesore turistike të këtij vendi, si Montreux, Gstaad dhe Interlaken, Goldenpass Express, i cili bëri udhëtimin e tij të parë më 11 dhjetor të këtij viti, do t’i kthejë ëndrrat tuaja në realitet.

 

(Foto) "Goldenpass Express" do t'i kthejë ëndrrat tuaja në realitet 13

 

 

“Me Goldenpass Express, ne përballemi me një sfidë spektakolare teknologjike, duke kaluar nga matësi i ngushtë në atë standard. Në të njëjtën kohë, ne donim që ky tren turistik të ishte i bukur dhe elegant dhe për këtë arsye angazhuam kompaninë Pininfarina, një nga më prestigjiozët në botën e dizajnit, për t’i dhënë një pamje madhështore”, thotë Georges Oberson, menaxher i përgjithshëm. të MOB.

 

(Foto) "Goldenpass Express" do t'i kthejë ëndrrat tuaja në realitet 14

 

 

Treni i ri Pininfarina ka mbajtur dritaret e mëdha, kështu që pasagjerët mund të shijojnë pamje të bukura të disa prej peizazheve më të bukura në botë, dhe ato janë të dizajnuara në mënyrë që të mos ketë shkëlqim apo reflektim kur bëjnë fotografi.

 

(Foto) "Goldenpass Express" do t'i kthejë ëndrrat tuaja në realitet 15

 

 

“Fakti që duhej të shqetësoheshim për standardet e reja ishte stimulues dhe në një farë mënyre një mundësi e re, sesa një kufizim i krijimtarisë sonë. Në çdo projekt, qoftë automobilistik, transport apo arkitekturë, qëllimi ynë është të krijojmë objekte të bukura, duke kapërcyer pengesat teknike apo rregullatore. Me MOB ne kemi krijuar një tren që ofron një eksperiencë të mrekullueshme pasagjerësh, i cili është në simbiozë të plotë me bukurinë e natyrës përreth”, shpjegon Alfredo Palma, menaxher i markës Pininfarina.

 

(Foto) "Goldenpass Express" do t'i kthejë ëndrrat tuaja në realitet 16

 

 

By vull