Slot Thailand
Slot Thailand
Toto Macau
Slot88
Slot Ovo
Slot Ovo
Anti Rungkad
Depo Slot
Slot Jp
Slot Zeus
Mpo Slot
FOTO | Një grua sllovene kërkon motrën e saj binjake: Ajo ngriti në këmbë gjithë ish-Jugosllavinë - Koha News
FOTO | Një grua sllovene kërkon motrën e saj binjake: Ajo ngriti në këmbë gjithë ish-Jugosllavinë 11

Mirjana Kolarich (47) nga Sllovenia është në kërkim të motrës së saj binjake, e cila zyrtarisht vdiq gjatë lindjes, por familja ka vite që dyshon në këtë histori.

FOTO | Një grua sllovene kërkon motrën e saj binjake: Ajo ngriti në këmbë gjithë ish-Jugosllavinë 12

“Mami na lindi më 31 maj 1976 në Maribor. Unë kam lindur e para dhe pas lindjes së motrës sime, mamasë i kanë thënë se ka vdekur se ne ishim para kohe. Gruaja që ishte në dhomë me nënën time dëgjoi një të qarë foshnje, por me gjithë lutjet e nënës dhe babait tim për të parë trupin e foshnjës, mjekët nuk ua treguan dhe nuk i lejuan ta varrosnin”, shkruan ajo. në profilin e saj në Facebook..

FOTO | Një grua sllovene kërkon motrën e saj binjake: Ajo ngriti në këmbë gjithë ish-Jugosllavinë 13
Mirjana Kolarich në fëmijëri / Foto: Facebook/Mirjana Kolarich

Gruaja shprehet se ka pasur gjithmonë ndjenjën se motra e saj ishte gjallë. Në një rast, ajo e ka diskutuar këtë temë me nënën e saj, e cila me lot i ka thënë se edhe ajo besonte se binjaku ishte gjallë.

FOTO | Një grua sllovene kërkon motrën e saj binjake: Ajo ngriti në këmbë gjithë ish-Jugosllavinë 14

“Ajo ishte hera e parë që më ngriu gjaku nga ato fjalë. Hera e dytë që më ndodhi një gjë e tillë ishte kur zbulova se përveç emrit tim në regjistrin qendror, nuk ishte regjistruar që në lindje të kisha një motër binjake. Hera e tretë ishte kur pashë byzylykun nga materniteti, të cilin nëna ime e ruan ende”, thotë Mirjana Kolarich.

FOTO | Një grua sllovene kërkon motrën e saj binjake: Ajo ngriti në këmbë gjithë ish-Jugosllavinë 15
Mirjana Kolarich në rininë e saj / Foto: Facebook/Mirjana Kolarich

Ajo thotë se kërkimi për të motrën, të gjitha informacionet e deritanishme e çojnë në Sarajevë.

“Ju lutemi shikoni fotot e mia. Ndoshta një grua që ju njihni më duket mua,” pyeti ajo përdoruesit e mediave sociale, së bashku me një kërkesë për të ndarë postimin e saj në profilet e tyre.

FOTO | Një grua sllovene kërkon motrën e saj binjake: Ajo ngriti në këmbë gjithë ish-Jugosllavinë 16
Mirjana Kolarich sot / Foto: Facebook/Mirjana Kolarich

Aktualisht, postimi i saj është shpërndarë më shumë se tetë mijë herë, nga njerëz nga e gjithë ish-Jugosllavia.

Megjithatë, ajo nuk dëshiron të tregojë pse mendon se motra e saj ndodhet në kryeqytetin e Bosnjë-Hercegovinës.

“Nuk mund ta zbuloj tani, por ndoshta një herë tjetër”, iu përgjigj ajo njërit prej komenteve në postimin e saj.

By vull