Gara e peshkimit botëror në Kanada, Enver dhe Fadil Hashimi po sfidojnë veten në mesin e shumë garuesve 1

Shqiptarët nuk janë të suksesshëm vetëm në futboll dhe muzikë por edhe në fusha tjera. Sot për të disatën herë ju prezantojmë djemt nga Kosova që po na bëjnë krenar edhe në sportin e peshkimit botëror.

Gara e peshkimit botëror në Kanada, Enver dhe Fadil Hashimi po sfidojnë veten në mesin e shumë garuesve 2

Bëhet fjalë për dy biznesmen mjaft të njohur Enver dhe Fadil Hashimi si pjesë e grupit të Kosovës si dhe Kushtrim Veseli njëkohësisht dhëndër i tyre por edhe Ervin Kutoś me origjinë slovene por pjesë e grupit të Kosovës, të cilët në Kanada kanë nisur garën për peshkim që zgjatë 7 ditë.

Gara e peshkimit botëror në Kanada, Enver dhe Fadil Hashimi po sfidojnë veten në mesin e shumë garuesve 3

Gara ka filluar dje dhe mbahet në Kanada. Vetëm dje djemt tanë kanë peshkuar një peshk të madh, ndërsa brenda 7 dite do të dihet cili grup do jetë fitues. Ndërsa ne ju urojmë shumë fat djemve tanë të cilët janë dhe ambasador të promovimit të vlerave të shqiptarëve në botë.

Gara e peshkimit botëror në Kanada, Enver dhe Fadil Hashimi po sfidojnë veten në mesin e shumë garuesve 4