Home Vendi Gashi, bashkë me Kryesinë Qendrore të partisë, kryesinë e Degës së Strugës...

Gashi, bashkë me Kryesinë Qendrore të partisë, kryesinë e Degës së Strugës dhe përfaqësues të zonës 5, zhvilluan tubim me qytetarët e Strugës.

0

Mbrëm Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, bashkë me Kryesinë Qendrore të partisë, kryesinë e Degës së Strugës dhe përfaqësues të zonës 5, zhvilluan sonte tubim me qytetarët e Strugës.

Funksionarët e lartë të partisë dhanë llogari për qeverisjen e suksesshme njëvjeçare dhe shpalosën vizionin e Alternativës për të ardhmen

Sallës së stërmbushur iu drejtuan:

Lumi Croi – kryetar i degës së Dibrës
Afrim Qoku – nga dega e Ohrit
Venera Asani – kryetare e Forumit të Gruas, Resnjë
Xhemail Çupi – ish ministër, nga Dibra
Lulzim Aliu – Sekretar për Politika Strategjike
Bekim Sali – nënkryetar, ish ministër
Arben Labënishti – nënkryetar i zonës së pestë
Hysni Ismaili, nënkryetar i Kuvendit
Afrim Gashi – kryetar

Falenderojmë struganët, të cilët gjithnjë e më shumë po përqafojnë politikat e Alternativës, për çka dëshmon edhe masiviteti në tubimin e sotëm.

Struga ka Alternativë!

Previous articleEdhe Albin trimi më në fund e pranon ‘Zaednicën’!
Next article“Krenar me djemtë si Remi! Një qasje e një shqiptari që jeton në Lugano për kandidatin Remzi Durmishi!