Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Gashi: Kjo Qeveri e futi Maqedoninë në NATO, ka aspirata që të bëhet pjesë e BE-së

1 min read

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi në ClickPlus në TV21 tha se Qeverisë aktuale nuk mund t’i mohohen meritat që ka rreth eurointegrimeve.

“Kjo Qeveri e futi Maqedoninë në NATO dhe ka aspirata shumë të theksuara që të bëhet pjesë e BE-së”, tha mes tjerash Gashi.